Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели впечатленията си след

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели впечатленията си след
Коментари Харесай

Николай Киров: Вижда се, че има още доста работа, която да свършим до началото на шампионата

Старши треньорът на Берое Николай Киров показа усещанията си след успеха на старозагорци с 3:2 над Македония Гьорче Петров в контролна среща, играна в Турция.

" Мисля, че една концепция по-добре от предния що се отнася до изнасяне на топката, притежаване на топката. Малко повече проблеми в последните 30 метра, където не оползотворихме обстановки, които имахме.

Явно би трябвало да наблегнем на работата в тази фаза. Защото не може в миг, в който имаш самодейността, владееш играта и допускаш гол. Трябва да се осъществят тези обстановки. Вижда се, че има още много работа, която да свършим до началото на шампионата ", сподели Киров.

" Дано нямаме проблеми физически. Тъй като виждате, че съвсем всеки дуели много хора играят по 90 минути, което не е най-хубавият вид. На много от играчите им се постанова от първата контрола да играят по 90 минути. Групата ни е много дребна, а не виждам човек, който сега да се причисли към тима ", добави той.

" Юношите за това са на лагера. Получават своите шансове в контролите. От тях зависи всички. По принцих тяхната задача е да се развиват в мъжкия футбол на този стадий във втория тим, само че някои момчета демонстрират, че имат нужните качества след половин,една година да бъдат в първия състав. Ще продължаваме да им даваме шансове и като се приберем в България ", приключи треньорът на Берое.
 Берое с първи триумф на лагера в Турция
Берое с първи триумф на лагера в Турция

Заралии надиха Македония (Гьорче Петров)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР