Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели, че очаква труден

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели, че очаква труден
Коментари Харесай

Киров: Очаква ни много труден мач срещу ЦСКА

Старши треньорът на Берое Николай Киров показа, че чака сложен дуел против ЦСКА в първия пролетен кръг на шампионата. Специалистът прикани почитателите на старозагорци за поддръжка.

Мачът сред Берое и ЦСКА е в неделя от 14:45 часа на стадион „ Берое ” в Стара Загора и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

" Очаквам извънредно сложен дуел, срещаме водача в efbet Лига. Надявам се да има усъвършенстване в играта ни спрямо есента. Работихме през подготовката за възстановяване на синхрона сред обособените линии. За сработеност е належащо време и може би това ще бъде проблем в първите кръгове ", разяснява Киров на конференцията преди мача.

Треньорът ще може да разчита на преотстъпения от ЦСКА нападател Калоян Кръстев. Между двата клуба има сделка той да не играе за Берое в мача против " алените ", само че поради неналичието на задоволително играчи, Кръстев ще попадне в групата на старозагорци за мача в неделя.

" Предупредили сме ЦСКА, че Кръстев ще бъде в групата, само че дали ще играе, ще реши треньорът ", сподели изпълнителният шеф на Берое Стелиян Попчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР