Старши треньорът на Берое - Густаво Араголаса, говори след загубата

...
Старши треньорът на Берое - Густаво Араголаса, говори след загубата
Коментари Харесай

Треньорът на Берое: Доволен съм как работим, отборът вдига нивото

Старши треньорът на Берое - Густаво Араголаса, приказва след загубата с 1:2 в контролната среща против новака в елита Етър Велико Търново.

„ Мисля, че изиграхме положително първо полувреме. Добре проведени бяхме. Имахме обстановки за гол, поведохме с 1:0. После допуснахме две неточности, които ни костваха два гола. Не е обикновено това да се получи, само че го приписвам на умората от тренировките “.

„ Моята концепция е да сме добре до 14 юли, да сме във форма и да влезем добре в мача с Пирин “.

„ Липсват ни няколко значими играчи, чакам да дойдат и ще ни оказват помощ за окомплектоването на състава. Доволен съм по какъв начин работим. Мисля, че тимът подвига равнището. За първия мач мъчно ще стане това. Очакваме и от другите момчета да влязат в добра форма “.

„ През първата част Етър имаха единствено една обстановка за гол доколкото си припомням. Очаквам целият тим да влезе по-добре в първия мач “.

„ Днес запазихме контузените, с цел да не ги форсираме и да ги запазим за първия мач “.

„ Доволен съм от новите играчи, приспособяват се бързо в тима. Очаквам, че всеки миг ще покажат това, на което са способни. За първия мач не знам дали ще бъдат всички играчи картотекирани. Вярвам в играчите, които имам и считам, че ще стартираме шампионатът добре “, съобщи Араголаса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР