Старши треньорът на Беласица Светлан Кондев заяви след минималното поражение

...
Старши треньорът на Беласица Светлан Кондев заяви след минималното поражение
Коментари Харесай

Светлан Кондев: Беласица заслужава да запази мястото си в професионалния футбол

Старши треньорът на Беласица Светлан Кондев съобщи след минималното проваляне с 0:1 от Марек, че повода за провалянето да продължаващите самостоятелни неточности в тима. Бившият ментор на Монтана обаче остана на мнение, че с този темперамент тимът заслужава да резервира своето място в професионалния футбол.

Да, беше равносилен. Първото полувреме беше равностойно, без положения, до момента в който Марек откри след наша самостоятелна наша неточност. В такива мачове си личи характерът. Доволен съм от момчетата. Но самостоятелните неточности ни съпътстват от началото на сезона. Нашият вратар избави още две положения, а най-после можехме да вземе точка. Знаем си проблемите, продължаваме да се борим. До края по този начин ще бъде. Надявам се всички да играят феърплей. Стана една футболна борба. Марек, с по-опитните футболисти, победи “.

„ Постоянството ни липсва. След тази серия от пет мача без загуба, ти хикса и две победи, не трябваше да тежи на момчетата. Но имаше прибързаност, раздразнителност в тях, малко класа ни липсва ненапълно, да приключваме по най-хубавия метод ситуациите и обстановките, които сътворяваме. Не можем да се тюхкаме, би трябвало единствено работа “.

„ Ако не имах вяра в тези момчета, нямаше да съм с тях. Те демонстрираха, че могат да се надиграват с всеки един тимове. Имаме и неприятни резултати, което е част от футбола. 22 кръга не съм видял никой не ние надиграл тотално. С този темперамент отборът заслужава да остане в професионалния футбол, тъй като градът, почитателите и управлението го заслужават. Да стане удобно място за футбол с локални момчета, които са 99% оттова. Ще създадем всичко допустимо. Няма да се предадем до края. Знам, че ще е мъчно. Виждате каква е точковата разлика, по този начин ще бъде до последния кръг “, съобщи Кондев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР