Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман заяви, че неговите

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман заяви, че неговите
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: Задължени сме да пресираме високо още от първата минута

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман съобщи, че неговите футболисти би трябвало се постараят да лимитират до най-малко головите обстановки пред отбора на ПСЖ в мача реванш сред двата отбора от осминафиналите на Шампионската лига.

" Баварците " посрещат Меси, Мбапе и компания в сряда (8 март) от 22.00 часа на своя " Алианц Арена ", откакто завоюваха първата среща в Париж с минималното 1:0.

Преди дуелът в Мюнхен пък Нагелсман показа, че неговият отбор ще се опита да наложи висока преса от първата минута.

" И двата тима играем бързо в офанзива. Трябва да ги преследваме бързо, когато те имат топката. Задължени сме да пресираме високо още от първата минута. Във втория мач сред двата тима би трябвало да им попречим да си подават бързо топката. Ако не ги пазим от близко, ще им позволим да основат много голови положения. По този метод ще могат да се върнат в конфликта, а за нас би било извънредно мъчно единствено да се пазиме ", безапелационен бе наставникът на Байерн.

Младият експерт разяснява още и какво е положението на една от звездите на отбора Садио Мане, който неотдавна се завърна в игра след травма.

" Навлиза във форма от ден на ден, само че може би няма да бъде измежду титулярите. Все отново е много значимо, че имаме качествени играчи и на аварийна пейка. Садио може да влезе като запаса и отново да реши крайния излаз от дуела ", съобщи Юлиан Нагелсман.

В същото време различен състезател на " баварците " Томас Мюлер обърна особено внимание на нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе, определяйки го като " най-впечатляващия " в селекцията на френския първенец.

" Най-впечатляващ е Килиан. Той има изключителна експлозивност в композиция с верните решения, които взима в наказателното поле. Той се намира на точното място, където би трябвало да бъде един нападател. Изключително ефикасен е, освен прелестен за гледане. Трябва да му създадем доста проблеми. Ако нашите проекти се развиват добре, той няма да се забавлява доста на следващия ден ", показа опитният немски футболист.

" Той постоянно основава рискове за съперниците си. Има най-вече голове за Пари Сен Жермен и би трябвало да си изработим специфичен проект за него и това по какъв начин да го спрем. Трябва да попречим да получава топката. Отсъствието на Неймар не трансформира доста нещата. Присъствието на Мбапе може да промени много неща. Качествата му са неповторими, можем да го спрем с отборни качества и показване ", добави Томас Мюлер.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР