Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик класира отбора за

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик класира отбора за
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Нашето голямо оръжие е пресата, а на ПСЖ - скоростта

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик класира тима за финала в Шампионската лига след триумф с 3:0 против Лион. Германският експерт беше удовлетворен от резултата, само че уточни и някои недостатъци в играта на отбора, които би трябвало да бъдат изчистени за огромния конфликт против Пари Сен Жермен в неделя.

" Знаехме, че ще е мъчно, тъй като Лион организира ослепително мачовете против Ювентус и Манчестър Сити. Това е извънредно образован тим, който ни сътвори доста проблеми първоначално ", призна Флик.

" Бързо стана ясно, че би трябвало да се пазиме по-добре. Преди мача си казахме, че не трябва да губим елементарно топката, само че все пак допуснахме няколко сходни неточности ", продължи наставникът на баварците.

" ПСЖ е отличен тим. Те заслужиха класирането си за финала. Трябва да проучваме някои елементи, само че и без тях сме наясно, че противникът ни разполага с доста бързи футболисти. Ще се опитаме да сме по-организирани в отбранителен проект. Нашето главно оръжие е дълбоката преса ", изясни Ханзи Флик. Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 19 август  Лион 0:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР