Старши треньорът на баскетболния отбор на Ямбол Тони Дечев каза

...
Старши треньорът на баскетболния отбор на Ямбол Тони Дечев каза
Коментари Харесай

Тони Дечев: Левски не правеше кой знае какво, ние им подарявахме топката в ръцете

Старши треньорът на баскетболния тим на Ямбол Тони Дечев сподели какво мисли за провалянето на отбора му от съперника за купата Левски Лукойл със 75:105.
" След толкоз тежка загуба няма какво толкоз да се приказва. Аз не видях Левски да прави кой знае какво на терена. Един не доста прекрасен мач, като се изключи тези 15 минути, в които двата отбора изглеждаха равностойни. Нашият тим беше спретнат, имаше дисциплинираност, изпълняваше тактическите инструкции. Аз считам, че моите момчета изгубиха централизация след тези 15 минути, наруши ни се организацията в нахлуване, а при започване на третата част беше призрачен сън, тъй като без кой знае какво да вършат Левски, ние просто им подарявахме топката в ръцете. 31 точки от бърза офанзива, 11 тройки. Не виждам по какъв начин някой тим може да победи Левски, в случай че те вършат това, в което са най-силни.

Ще се опитаме оптимално добре да се подготвим за идващия мач. Академик играе прелестен и прекрасен баскетбол, малко на границата на риска с тези зонови преси и зоните, които въртят, разнообразни типове отбрани. Данчо е млад треньор и желае да опитва от всичко. Ще се опитаме да бъдем подготвени за всички неща, които те ще ни предложат, само че за нас е значимо да влезем в някакъв игрови темп, в който играчите да могат да бъдат съсредоточени. В момента го няма този темп, няма дисциплинираност. Надявам се с тези мачове в този момент тимовете да добият по прелестен за гледане тип ", сподели Дечев след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР