Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов си пожела и

...
Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов си пожела и
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Изпращаме успешна година за Левски, дано следващата е по-успешна от финансова гледна точка

Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов си пожела и новата 2024-а година да бъде сполучлива като към този момент миналата 2023-а, през която " сините " победиха с Купата и Суперкупата на България.

Родният експерт въпреки всичко регистрира, че последните няколко месеца са били сложни за столичани от финансова позиция и си пожела новата година да бъде по-добра за клуба в това отношение.0

" Изпращаме сполучлива година за Левски, със продобиване на Купа и Суперкупа. Смятам, че постигнахме положителни триумфи с тима, с който разполагахме, качеството на играчите. За страдание последните месец и половина не бяха от най-сполучливите, само че има и такива неща. Дано 2024-а година да е също толкоз сполучлива, както за мен, по този начин и за играчите ", стартира Ангелов.

" За новата година, даже да е тривиално, желая да сме здрави всички, играчи, треньори, управление и фамилиите им. Една по-успешна година от финансова позиция и нека всеки човек е по-щастлив и по-успешен през новата година ", сподели още той.

Наставникът на БК Левски даде оценка и на равнището в българското състезание през този сезон, като предвижда забавна втора половина на акцията.

" Първенството ни е на положително равнище. Всички тимове подписаха с чужденци на положително равнище този сезон. Тази година и по този начин наречените новобранци също направиха положителни тимове и това е една от аргументите шампионата да е забавно. Чака ни забавен свършек на сезона ", приключи Димитър Ангелов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР