Старши треньорът на Барселона Шави коментира равенството 3:3 с Интер

...
Старши треньорът на Барселона Шави коментира равенството 3:3 с Интер
Коментари Харесай

Шави: Хвърлихме много сили срещу Интер и дано това не се отрази в Ел Класико

Старши треньорът на Барселона Шави разяснява равенството 3:3 с Интер в Шампионската лига.

" Мачът беше под наш надзор, само че в 50-ата минута допуснахме доста, доста груба неточност в отбрана. В края на мача имаше още една такава и тимът заплати скъпо и прескъпо за тях. Вероятно в Ла Лига такива неточности не ти костват толкоз скъпо, само че в Шампионската лига няма кой да ти елементарни. Надяваме се в този момент, че това няма да се отрази психически и да обезкуражи играчите. Продължаваме да имаме вяра в себе си и да се приготвяме за идното " Ел Класико ". Работата ни започва от четвъртък и първо ще би трябвало да се възстановим, защото против Интер изразходвахме несъмнено доста сили.

Барселона е на върха в испанското състезание с по-добра голова разлика от Реал (Мадрид), като и двата тима са с по 22 точки. Съперническото сред тях е наречено от медии и почитатели Ел Класико поради огромната футболна и политическа омраза, а и двата най-големи стопански центъра в Испания се въплъщават с тези тимове.
 Барселона и Интер приключиха наедно 3:3
Барселона и Интер приключиха наедно 3:3

Баварците удариха Виктория (Пилзен) с 4:2

" В този мач не се представихме по този начин добре в общоприет проект, както бих желал. Но въпреки всичко имаме още шампионати пред себе си - Купата и Суперкупата, както и шампионата. Сезонът е дълъг, само че несъмнено няма да е прелестно, в случай че още веднъж отпаднем в Шампионската лига.

" Тактически замисълът беше добър за тази среща. Може би свалихме интензивността през второто полувреме. Но ние сме тим и аз няма да върша лични оценки. Ако Пике, Бускетс, Педри или Дембеле позволяват неточности, значи това са мои неуспехи, а не техни, сподели още Шави.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР