Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри, че легендарният бивш

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри, че легендарният бивш
Коментари Харесай

Шави за Меси: Лео ще реши бъдещето си идната седмица

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри, че именитият някогашен футболист на тима Лионел Меси, за чието вероятно завръщане се приказва от седици, ще вземе решение за бъдещето си през идната седмица.

Аржентинската суперзвезда сигурно напуща отбора, в който прекара последните два сезона - Пари Сен Жермен. Интерес към Меси с изключение на Барселона, обществено демонстрират още Ал Хилал от Саудитска Арабия и Интер Маями от Съединени американски щати.

В изявление за вестник " Мундо Депортиво ", Шави Ернандес удостовери, че на драго сърце би приветствал Меси назад в Барселона.

" Виждам обстановката по този начин, както постоянно. Вече доста пъти споделих, че вратата за него тук е отворена. Аз съм треньорът и знам, че Лео може да ни помогне, в случай че реши да пристигна, само че в последна сметка мисля, че би трябвало да го оставим малко на мира. Той завършва сезона във Франция, почита Пари Сен Жермен и желае да завърши с този отбор по най-хубавия метод. Договорът му изтича и той си е спечелил правото да каже къде желае да отиде и да завърши кариерата си. Мисля, че към момента може да играе футбол на високо равнище и в случай че пристигна в Барселона, което множеството или всички каталунци желаят, изключително треньорът, вратите са отворени. Убеден съм, че нещата ще се получав ", съобщи експертът.

" За мен няма подозрение, че той би паснал в състава ни. Знач, че той ще ни помогне на терена. Като индивидът отпред на целия екип, той има нашата убеденост и възторг, в случай че се причисли. От тук нататък въпросът с контракта не е от моята компетентност ", добави Шави.

" Според това, което ми споделят, да, на първо място треньорът е този, който дава " ОК " Лео да пристигна и той има 100 % това " ОК ". Той ще вземе решение през идната седмица. Не мисля, че оказва помощ да приказваме за него всеки ден. Той ще реши другата седмица, а в този момент има 200 хипотези. Но няма спор, че вратите в Барселона са отворени за него ", безапелационен бе наставникът на каталунския гранд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР