Старши-треньорът на Барселона - Шави Ернандес, продължава да отговаря на

...
Старши-треньорът на Барселона - Шави Ернандес, продължава да отговаря на
Коментари Харесай

Шави: Наясно съм, че ще дойде момент, в който ще трябва да си тръгна

Старши-треньорът на Барселона - Шави Ернандес, продължава да дава отговор на въпроси за бъдещето си. Заради незадоволителни резултати все по-често към този момент има клюки за възможната му разлъка с клуба.

" Бъдещето ми? През юни ще забележим къде се намираме и ще решим. Но пък подсигурявам, че имам силата да работя. От две години и половина съм отпред на Барса. Наясно съм, че ще пристигна миг, в който ще би трябвало да си потегли.

Още от предишния юли, когато загубихме контролата против Арсенал, има хора, които се съмняват в моята работа. Но ето, че аз към момента съм тук. Разбирам рецензиите и условията към нас... Но пък съм спокоен в това, което върша.

Не знам дали би трябвало всички тези спекулации да ги одобрявам като неточно отношение към мен. Но тези неща се случват. В този клуб постоянно започваме да оценяваме хората чак когато се махнат. Ернесто Валверде, Роналд Куман, Серхио Бускетс, Жорди Алба... Сега всички ни липсват, само че преди този момент, в продължение на 4 години, са били разкъсвани от рецензии. Надявам се един ден и аз да ви липсвам. Ценя с какво разполагам и къде съм. А аз съм в най-силния клуб в света и тук ми харесва. Вероятно аз съм единственият човек в клуба, който осъзнава по какъв начин стоят нещата тук в реалност. Трудно е, само че всички си вършим работата - шефовете, футболистите, всички други хора, които се занимавам със обществените и финансови неща. "

" Трябва да попитате и управлението дали ще остана. На мен шефовете ми споделят, че ми имат цялостно доверие и са горди от това по какъв начин се развива планът ни. Няма по какъв начин президентът да бъде по-позитивен от това. Със спортния шеф Деко обсъждаме неща за идващия сезон, без значение какво ще се случи. Говорим единствено за триумфи ".
 Тиаго Мота е неочакван любимец за нов треньор на Барселона
Тиаго Мота е неочакван любимец за нов треньор на Барселона

Интересно
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР