Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите си след

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите си след
Коментари Харесай

Валверде похвали Гризман

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите си след успеха с 5:2 над Бетис. Естествено, доста от въпросите към наставника на каталунците на конференцията бяха свързани със мощното показване на Антоан Гризман.

" Гризман игра на доста високо равнище и това е, което чакат от него почитателите. Но същото може да се каже за Перес и Рафиня. Факт е, че за Гризман беше значимо да покаже добра игра и той го направи. Меси? Няма да рискуваме и да форсираме завръщането му ", показа Валверде.

" Срещу Атлетик Билбао доминирахме по същия метод, само че загубихме. Понякога мачовете не се развиват по този начин, както желаеме. Получихме гол, само че реагирахме съответно. През второто полувреме напълно контролирахме събитията на терена ", сподели още треньорът на Барса.

Статистиците пък означиха, че каталунците за първи път побеждават в турнирен мач без Меси и Луис Суарес. Досега се беше случвало единствено три пъти двамата еедновременно да не играят в срещи от Ла Лига и в тях Барса има две равенства и една загуба.
Примера дивисион 2 кръг, неделя 25 август  Барселона 5:2краен резулат  Реал Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР