Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Небойша Видич изказа острото си

...
Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Небойша Видич изказа острото си
Коментари Харесай

Видич недоволен от представянето на Балкан при гостуването на Берое

Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Небойша Видич изрече острото си неодобрение от представянето на тима при загубата с 66:91:66 (29:47) в срещата от 24-ия кръг на Националната баскетболна лига за мъже.

" Мисля, че първото полувреме бяхме пристигнали на екскурзия. Нищо от това, за което говорихме, не се направи на терена. Готвихме се доста за този мач, работили сме всичко по подготовката, само че това, което може да ни ласкае, е, че те играха отлично против нас. Много добре играха на промяна.

Никой не мисли към този момент за предходната загуба против Академик бултекс 99, само че като че ли играчите смятаха, че откакто сме говорили и единствено би трябвало да се появят на терена и всичко ще бъде наред. Казах им още през вчерашния ден, че играем с тим, който наподобява по напълно друг метод и има чудесна сила, доста атлетизъм. Ние просто не успяхме да намерим отговор на промените, които направиха, без разчитане на нападанията и положителните пасове. На процедура някои от играчите, на които доста разчитаме, не съумяха да създадат нищо.

Не мисля, че първото място е надалеч, само че по този начин или другояче не сме пристигнали да вършим сметки. Аз това споделих на играчите преди мача, че идваме тук да победим, тъй като сме БК " Балкан ". Във всеки случай би трябвало да спечелим мачовете против Левски Лукойл и Рилски състезател у дома, с цел да може да спечелим първото място, само че не вършим никакви сметки за момента. "

Наставникът на домакините Любомир Минчев пък предстоящо беше удовлетворен от триумфа.

" И други мачове сме имали безапелационни победи, само че това е изразителна победа против един от сериозните тимове в нашето състезание. Доволен съм, че победихме. Не съм удовлетворен, че съперникът, когато сменяше отбраните, ние допуснахме обикновени неточности. Не бях удовлетворен и от започването на третата четвърт. Това, което ни оказа помощ изключително, е техният неприятен % пукотевица през първото полувреме. Все отново считам, че е положително, че победихме с огромна разлика. За нас беше цел да засилим подкошието с височина и атлетизъм, тъй като това ни беше огромен проблем. Смятам, че тази победа само ни дава убеденост и самочувствие. В тима има естествен подготвителен развой, има добра химия, а това са неща, които са причина. Надявам се след всички тези проблеми завършекът на сезона да ни бъде доста добър. Аз персонално като треньор в никакъв случай не съм си правил сметки. Ще забележим какво ще стане по нататък ", сподели Минчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР