Старши треньорът на Азрудин Валентич бе много доволен след победата

...
Старши треньорът на Азрудин Валентич бе много доволен след победата
Коментари Харесай

Валентич: Много съм щастлив от третото място, момчетата се потрудиха за това

Старши треньорът на Азрудин Валентич бе доста удовлетворен след успеха на неговия тим против с 2:0, която обезпечи на " канарчетата " третото място след края на постоянния сезон в efbet.

Той е безапелационен, че Ботев ще се бори за присъединяване в европейските клубни шампионати, макар че предстоят доста тежки конфликти в плейофната фаза.
 Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София) Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София)
" Далеч сме от тази позиция, която желаеме да заемем. Беше мъчно от психическа позиция да вземем този мач. Грабнахме третата позиция и би трябвало да се подготвим за идващия конфликт.

Последните седем мача преди плейфоите - всеки дуел беше като край. Не бяхме в сигурност за тази трета позиция и съм щастлив, че взехме успеха през днешния ден. Първото полувреме играхме против вятъра - не беше елементарно. Вкарахме попадение първоначално, което ни даде убеденост и сили.

Искаме да играем футбол, само че не е елементарно при тези условия. Мисля, че играхме извънредно добре в отбрана при тези условия. Локомотив не сътвори доста положения пред нашата врата. Футболистите трябваше да се приспособяват към това време. Стартирахме срещата добре и отбелязахме гол.

След 1:0 имахме още една добра транзиция, само че не успяхме да увеличим на 2:0. Щастлив съм, доста съм благополучен, защото момчетата доста се потрудиха за това. След година и няколко месеца сме в топ 6, би трябвало да се порадваме на тези часове. Всичко, което вършим, го вършим след доста разбори.
8  Ботев (Пловдив) - Локомотив (София)
Футболистите знаят моя жанр, всичко опира до разбора. Играчите знаят, че имаме тази еластичност, с цел да променим концепцията си. За момента правя оценка сезона като добър. Вторият най-хубав тим сме във връзка с домакинското показване. Трябва да подобрим представянията си като посетители, с цел да бъдем в действителност добър тим.

Сега сме близо, борим се за европейските клубни шампионати. Целта ни беше да сме в Топ 6, в този момент сме в Топ 3 и ни предстоят три семейства. Ще се борим доста, играем против доста положителни тимове. Имаме доста повече убеденост тук, това е нашето преимущество - имаме 3 семейства.

Историята ми с Черно море е доста неприятна. От 4 мача имам 3 загуби и 1 тъждество. Сега обаче са плейофи, като купа е. Уважавам ги извънредно доста, както и техния треньор. Те ще са малко по-подготвени, само че пък няма да имат един от най-хубавите нападатели, Евгений Сердюк, за идния мач ", показа Азрудин Валентич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР