Старши треньорът на Аякс Морис Стайн предупреди своите играчи да

...
Старши треньорът на Аякс Морис Стайн предупреди своите играчи да
Коментари Харесай

Старши треньорът на Аякс Морис Стайн: Няма да подценим Лудогорец в реванша

Старши треньорът на Аякс Морис Стайн предизвести своите играчи да не подценяват Лудогорец на реванша от плейофния кръг в Лига Европа. Нидерландският гранд завоюва безапелационно с 4:1 като посетител в първия мач в Разград предишния четвъртък и влиза като неоспорим любимец за ответния мач на следващия ден в Амстердам.

" Предполага се, че интригата е завършила след победа с 4:1 като посетител в първия мач, само че все пак няма да подценим противника. Не бива да се държим надменно и би трябвало да бъдем съсредоточени на 100 %. Работата ни е свършена на половина, остава още едно полувреме ", разяснява Стайн на конференцията преди дуела с разградчани.

" След като поведохме с 4:0 в първия мач, през второто полувреме направихме със 100 паса по-малко спрямо първото. А и нашият вратар Джей Гортер трябваше да прави две сложни спасявания, допуснахме и гол. Играчите си разрешиха да се провиснал, а това не би трябвало да се позволява, тъй като в такива обстановки освен резултатът е значим, само че има по-голям риск да се стигне и до травма. След почивката в Разград имаше сериозен спад в играта ни, а това сигурно би трябвало да избегнем в реванша ", добави експертът.

Полузащитникът Стивън Бергхаус може да пропусне утрешния мач поради грипно заболяване. Най-добрият състезател на Аякс за предишния сезон не тренира през днешния ден и до последно ще бъде под въпрос за дуела с Лудогорец.

" Той е болен и към момента има температура. Но се надявам да бъде разполагаем за мача в четвърптък ", изясни Стайн.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР