Старши треньорът на Атлетико Мадрид Масимилиано Алегри поздрави Пауло Дибала

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Масимилиано Алегри поздрави Пауло Дибала
Коментари Харесай

Трябва ни гол в Мадрид, предупреди Алегри

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Масимилиано Алегри поздрави Пауло Дибала за гола му против Фрозиноне при успеха с 3:0. “Старата госпожа” не срещна никакви компликации с гостите и към този момент мисли напълно за осминафиналния конфликт в Шампионската лига против Атлетико Мадрид.

“Физическата ни кондиция се усъвършенства. Като изключим равенството против Парма, вървим добре в Серия “А”. Отборът е във форма и е подготвен да тежкото тестване, което ни следва след няколко дни. Трябва да сме доста деликатни против Атлетико и да изчакаме точния миг, в който да вкараме гол. Изключително значимо е да отбележим в Мадрид, в противоположен случай ще е доста мъчно да продължим напред”, сподели Алегри.

“Радвам се за Пауло. Нападателите живеят, с цел да вкарват голове. Юве има потребност от футболист, който умее да играе в пространството сред линиите, а Дибала е тъкмо подобен. Той не бележи толкоз постоянно, колкото преди, само че представянето му е на ниво”, разяснява наставникът на “бианконерите”.

Той бе запитан и за обстановката към звездата на Интер Мауро Икарди, за който се твърди, че може да напусне клуба и вероятно да премине в Ювентус. “Икарди е нападател, който вкарва доста голове. Той е млад и има огромно бъдеще пред себе си. А обаче постоянно съм казвал, че можеш да оцениш действително един състезател, когато го тренираш”, изкусен бе в отговора си Алегри. Серия А 24 кръг, петък 15 февруари  Ювентус 3:0краен резулат  Фрозиноне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР