Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че е

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че е
Коментари Харесай

Диего Симеоне също похвали Чави: Този тим на Барселона ми харесва

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че е впечатлен от работата на сътрудника си Чави Ернандес в Барселона в предпазен проект. Каталунците са водачи във краткотрайното класиране в испанската Ла Лига с 11 точки задатък пред втория Реал Мадрид, а в неделя посрещат “дюшекчиите ” в дербито на кръга.

Футболистите на Барселона са позволили единствено 9 гола в 29 мача от началото на сезона в Ла Лига и записаха 22 мача без да позволен попадение.

“Този отбор на Барселона ми харесва. Това е друг жанр. Мисля, че напредват и вършат страховит сезон “, сподели Симеоне на конференция.

“Подобриха отбраната си, с помощта на качествата на техните играчи, както и с помощта на работата на Чави “, добави наставникът на Атлетико Мадрид, който е трети в подреждането на 2 точки зад Реал Мадрид.
 Чави: Възхищавам се на Симеоне, няма да спра да имам искания към терените Чави: Възхищавам се на Симеоне, няма да спра да имам искания към терените
“Ние не започнахме сезона по най-хубавия метод. Понякога хората не гледат мачовете и дават мнение единствено, с цел да го създадат. Мисля, че ние също се развиваме, сходно на Барселона “, добави Диего Симеоне.

При триумф над Атлетико, Чави Ернандес ще стане едвам вторият треньор на Барселона, който печели първите си три срещи с отбора от Мадрид в Ла Лига, след Луис Енрике.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР