Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне коментира основните причини

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне коментира основните причини
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Вкараха ни голове при първите две възможности

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне разяснява главните аргументи за загубата от Атлетик Билбао в шампионата за Купата на Краля.

Атлетико претърпя проваляне с 0:3 във втория мач от полуфиналите. Наставникът на " дюшекчиите " проучва главните моменти, които направиха разликата в дуела.

" През първото полувреме имахме три благоприятни условия за отбелязване на гол, само че не се възползвахме. Те съумяха да вкарат още при първата си добра офанзива, а при идната удвоиха задатъка си. През втората част бяха доста въодушевени и стигнаха до трето попадение. Не се възползвахме от нашите шансове, провалихме се в отбрана и бяхме осъдени ", сподели Симеоне, представен от " Марка ".

Аржентинският експерт счита, че в този момент тимът би трябвало да се концентрира върху идния дуел с Бетис в Ла Лига. Той признава, че Атлетик е заслужавал успеха и че е харесал по какъв начин те играят.

" Головете не бяха позволени поради оставени свободни пространства, нито поради скоростта на техните футболисти. Те бяха способни да плануват ходовете на нашите бранители. Тук става въпрос за ментална скорост, а не за физическа. Работиха доста крепко и ми хареса по какъв начин се стараят. Заслужиха успеха ", добави наставникът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР