Старши треньорът на Арсенал Микел Артета коментира победата, която тима

...
Старши треньорът на Арсенал Микел Артета коментира победата, която тима
Коментари Харесай

Микел Артета: Бяхме по-добри от Ливърпул във всичко

Старши треньорът на Арсенал Микел Артета разяснява успеха, която отбора му реализира против Ливърпул с 3:2. Той показа какво е споделил на играчите на почивката и съобщи, че тима му справедливо е победил мърсисайдци.

" Първото полувреме бе положително, само че на почивката желаех да вдъхна на играчите още кураж и убеденост. Разбира се, трябваше да създадем и някои промени, само че като цяло имахме повече кураж. Бяхме по-добри във всеки съставен елемент - в организацията, в пресата, печелехме всеки двубой, всяка втора топка. Успявахме да притесним противника и съм доста удовлетворен ", добави испанецът.

Микел Артета не не помни особено да похвали създателя на първия гол Габриел Мартинели:

" Спомнете си от кое място стартира преди година против Брентфорд и къде е в този момент. Развитието му е напряко феноменално. Той има апетит, предпочитание, обич към играта. Всеки ден тренира и пробва да става по-добър. В момента е кошмарно да се изправиш против него, както и против Букайо и Габи. Разполагаме с същинска опасност в офанзива и знаем това, а хората и противниците ни стартират да ни почитат "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР