Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров призна, че оторът

...
Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров призна, че оторът
Коментари Харесай

Ники Киров: Европа не е недостижима за Арда

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров призна, че оторът му има капацитета и потенциала да стигне до Лига Европа под неговото управление. Той съобщи, че би трябвало да вдигнат още равнището, с цел да се харесат още повече на публиката в Кърджали.

" Доброто ни показване се дължи най-много на управлението на клуба, което влага много средства. Както за развиването на мъжкия тим, по този начин и за построяването на материалната база, подготвителните уреди и работата с подрастващите. Нормално е, когато се влагат толкоз средства и грижи, да се търси развиване на всяко едно равнище в клуба ", показа той.

" Ние не мислим за крайното класиране, прекомерно е рано. В такива времена живеем, че непрекъснато ни изненадва нещо. Във всеки един мач желаеме да се представяме по най-хубавия метод и от това какъв брой точки ще съберем, ще зависи на кое място ще приключим ", продължи Белия.

" Имаме още да се подобряваме във владеенето на топката и взаимоотношението сред играчите и обособените звезди. Трябва да стартираме по-дълго време да държим топката, с цел да градим повече офанзиви. Нужно е да вдигнем още равнището и да продължаваме да се харесваме на публиката в Кърджали. Европа не е непостижима за Арда ", съобщи наставникът пред efirbet.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР