Старши треньорът на Арда Георги Чиликов сподели след успеха с

...
Старши треньорът на Арда Георги Чиликов сподели след успеха с
Коментари Харесай

Чиликов: След такива победи е сладко, беше като мач от Висшата лига

Старши треньорът на Арда Георги Чиликов показа след триумфа с 3:2 над ФК ЦСКА 1948, че се е получил мач от Висшата лига, който кърджалийци справедливо са взели.

" Искам да благопожелавам успеха на момчетата, приветствам също тима на ФК ЦСКА 1948 за мъжката игра. Получи се мач от Висшата лига. Като се замисля шести мач сме с една загуба - това не е малко. Мисля, че справедливо победихме. "
 Арда победи ФК ЦСКА 1948 с 3:2 в efbet Лига
Спас Делев воин за Арда при триумф над ФК ЦСКА 1948

Спас Делев воин за гостите

" Имам пояснение физически къде отпаднахме. Първият гол пристигна след наша неточност, обикновено да има стъписване, въпреки всичко има и млади момчетата. Знаехме, че няма да е елементарно и на полувремето си го казахме. В последна сметка заслужавахме успеха.

Загубихме самочувствие и държанието на топката, което тим с тяхното качество, наказа. Не е елементарно да се играе против подобен тим на непознат терен. "
 Николай Киров: Допускаме обикновени голове
Николай Киров: Допускаме обикновени голове

Треньорът не по никакъв начин благополучен след дуела

" Надали щяхме да можем да изненадаме Николай Киров. Поздравления за него и за целия екип. Има още какво да се желае и в двете етапи на играта. Днес създадохме задоволително обстановки, за което се веселя. Винаги може повече. Винаги аз съм отговорен за загубите и не ги одобрявам добре, това е истината. Не е елементарно, вижте против какви противници играхме и какво ни следва, а имаме отсрочени мачове с ЦСКА и Лудогорец. След травмите нямаме крайни нападатели, което е проблем за нашия клуб. "

" След такива победи е сладко. Знам, че ще има и загуби. Аз съм тръгнал за сериозна кариера в треньорството. В последна сметка всичко зависи и от момчетата. Ще направя всичко допустимо да ходя нагоре, а тимът добре ", сподели Чиликов след дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР