Старши треньорът на Арда Александър Тунчев разкри очакванията си за

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев разкри очакванията си за
Коментари Харесай

Тунчев: Мачът с Ботев ще е тежък

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев разкри упованията си за мача с Ботев (Пловдив) довечера. Двубоят е от 21:00 часа.

" Готови сме за дуела, нямаме кадрови проблеми. Очаквам един тежък мач. Това, че Ботев е изгубил първите кръга (б.р. - от Хебър и Ботев Враца) не значи безусловно нищо. Те си остават добър тим. Връщат им се трима от санкции - Брахими, Супрайен, Рабей. Те не можаха да играят в първите два кръга. Разполагат с класни реализатори. Така че в действителност ни чака сложен дуел. Те са опрени до стената, няма накъде. В Лигата на конференциите също не завоюваха ", показа младият ментор на кърджалийци.
 От БФС отрязали Ботев (Пловдив) за мача с Арда
От БФС отрязали Ботев (Пловдив) за мача с Арда

Централата обаче почете молбата на Левски и техният дуел със Славия няма да се състои

" Победата ни над Берое беше по-скоро за утешение, да вдъхне повече убеденост на самите футболисти. Надявам се да успеем да разкрием капацитета, който имаме и против Ботев в Пловдив ", добави Тунчев.

Клубът към момента пробва да уреди с картотека бразилеца Жозе Едералдо Да Силва Жуниор. Ръководството на Арда пък взе решение да понижи абонаментните карти с 10%. Сектор А ложа към този момент коства 315 лв., при остаряла цена 350, и бранш А и В - 144 лв., при остаряла цена 160.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР