Старши треньорът на Анте Шимунджа сподели впечатленията си от неофициалния

...
Старши треньорът на Анте Шимунджа сподели впечатленията си от неофициалния
Коментари Харесай

Шимунджа оптимист след контролата: Тепърва ще се подобряваме

Старши треньорът на Анте Шимунджа показа усещанията си от неофициалния си дебют отпред на разградчани. " Орлите " приключиха наедно 1:1 с полския гранд Висла Краков, а съгласно словенеца изискванията за игра са били сложни.
" Трудни бяха изискванията, само че и за двата тима беше еднообразно. Много съм удовлетворен от първото полувреме, до момента в който през втората част имахме проблеми, някои от моите играчи не играха на титулярните си позиции. За първа инспекция беше окей представянето ни. Искаме да пресираме високо и да лишаваме топката, само че това би трябвало да го вършим от самото начало.
Това е развой, който изисква доста работа. Може би в идващите мачове ще се оправяме по-добре. Ще бъде неуместно от моята страна, в случай че заложа през цялото време на трима централни бранители. Аз не съм от този вид треньори, които имат единствено една система, на която разчитат. Съобразявам се с футболистите, които разполагам.
Имам много сериозен избор от играчи, с цел да ротирам състава съгласно другите противници. Всички футболисти би трябвало да бъдат на върха на своите качества.
Доволен съм от желанието, което видяхме. Разбира се, занапред ще се подобряваме, тъй като ни чака още доста работа ", сподели словенецът след инспекцията.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР