Старши треньорът на Анкарагюджю Емре Белезоглу отговори на обвиненията на

...
Старши треньорът на Анкарагюджю Емре Белезоглу отговори на обвиненията на
Коментари Харесай

Треньорът на Анкарагюджю Емре Белезоглу отговори на обвиненията по свой адрес от бития рефер Халил Умут Мелер

Старши треньорът на Анкарагюджю Емре Белезоглу отговори на обвиняванията на рефера Халил Умут Мелер, който беше обичай след мачa от турската Суперлигата сред столичани и Ризеспор, приключил при резултат 1:1.

Припомняме ви, че предходната седмица арбитърът пострада, откакто бе ударен от президента на Анкарагюджю Фарук Коджа, чиито дейности доведоха на прекъсването на локалното състезание, както и на доживотното му изваждане от футбола.

Няколко дни след случая обаче Мелер насочи обвинявания и към старши треньора на отбора Емре Белезоглу, който съгласно него е предизвикал Коджа.

Легендарният турски футболист обаче изцяло отхвърли тези изказвания и даже показа, че се извинил на съдията минути след случая, а няколко дни по-късно е направил опит да се свърже с него и по телефона

„ Излязох на терена и прегърнах Халил Умут Мелер. И три пъти му се извиних в коридора за това, което му се случи. По-късно му се обадих и приказвах с помощник-рефера, до момента в който си почиваше. Той ми сподели: „ Аз съм очевидец, вие ни подкрепихте, като се приближихте до нас в коридора “, разяснява Емре Белезоглу, представен от HaberGlobal.

Точно една седмица след случилото се с Халил Умут Мелер борбите в турската Суперлига бяха възобновени, само че още веднъж се стигна до скандал по време на дуела сред Истанбулспор и Трабзонспор, защото босът на " жълтите бикове " Ечмел Фаик Саръалиоглу извади своя тим от терена, прекратявайки дуела в 74-ата минута при резултат 2:1 в интерес на гостите от Трабзон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР