Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман коментира плановете на

...
Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман коментира плановете на
Коментари Харесай

Планът на Евролигата е ясен, Финална осморка е голямата цел

Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман разяснява проектите на Евролигата да продължи сезона. Според него отборите ще се съберат в един град, където ще се доиграят останалите шест кръга от постоянния сезон, а по-късно ще се изиграе Финална осморка за определянето на първенец. Всичко това без почитатели в залата.

" Усещането ми е, че Евролигата ще се възобнови през юли поради позитивната обстановка в Европа. Разбира се, мачовете ще се играят на 99% без почитатели. Рисковано е, изключително за отборите, които непрекъснато пътуват. Целта на Евролигата е да събере всички тимове в най-безопасния град и да се изиграят оставащите шест кръга от постоянния сезон и по-късно да се провежда Финална осморка. Това е най-вероятният сюжет съгласно мен ", сподели Атаман във видео чат с почитателите на Анадолу Ефес.

Ergin Ataman forecast an Euroleague return in July and a Final Eight played in Germanyhttps://t.co/fYMMHOOWX7
— Sportando (@Sportando) April 19, 2020 " Мисля, че оповестяването на града ще бъде направено през май. Трудно би било да се организира в Истанбул. Предполагам, че може да се играе в град в Германия. Те към този момент имаха подготовка за Финална четворка. В резюме, мисля че Финалната осморка ще се организира в Кьолн, където трябавше да се организира Финалната четворка. Недовършването на сезона ще бъде голям проблем ", добави още Атаман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР