Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков бе доволен от

...
Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков бе доволен от
Коментари Харесай

Йордан Янков: Това, което аз искам да виждам, е на съвсем различно ниво

Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков бе удовлетворен от успеха над Ямбол със 79:71 в среща от 14-ия кръг на НБЛ. Наставникът на пловдивчани обаче е сигурен, че тимът му има още по-голям капацитет и се надява да го види в идващите мачове на отбора. 
 Академик продължава да е хладнокръвен вкъщи Академик продължава да е хладнокръвен вкъщи
" Много се веселя се веселя, че успяхме да победим и то с разлика от повече от 4 точки. Контролирахме мача от самото начало. Бяхме си написали домашното ние като треньорски щаб и използвахме техните дефекти и ги превърнахме в наши позитиви. Играхме разнообразни видове отбрани, които затрудниха съперника. Откъм отбрана съм доста удовлетворен. Момчетата съблюдаваха моите инструкции, за което доста им благодаря. Недостатъците са, че ни направиха прекомерно доста бързи офанзиви и за следващ мач имаме доста неточности. Надявам се да влизаме по-фокусирани и да се стараем да изпълняваме нападенията, които аз желая от тях. 

Играем с Варна, който е извънредно сложен противник. Играят сърцато, имат млади момчета. Наистина ще се подготвим доста добре – имаме време. В цялостен състав тренировките минават по отличен метод, с доста по-голямо движение и всеки се влага повече. Надявам се и Ники Николов да се включи в тима и да сме с цялостен ростър до края на сезона. Омар е добре - той имаше наблягане на опашката. На него му би трябвало време да се обиграва. Ще разчитаме на него. Надявам се да заиграем като тим все по-добре и по-добре. Хубава победа с добра игра в по-големи интервали от дуела, само че това, което аз желая да виждам от тима, е на напълно друго равнище ", сподели Янков.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР