Старши треньора на Верея Благомир Митрев сподели, че е изключително

...
Старши треньора на Верея Благомир Митрев сподели, че е изключително
Коментари Харесай

Митрев: Място в шестицата бе основната ни цел, щастлив съм

Старши треньора на Верея Благомир Митрев показа, че е извънредно благополучен след успеха с 1:0 над Славия като посетител в мача от 24-ия кръг на Първа лига. Това бе и първи триумф за старозагорци под управлението на наставника, който им обезпечи място в шестицата.

Верея си обезпечи място в първата шестица след победа над Славия

„ Щастлив съм. За това малко време направихме добър тим и го доказахме. Много съм благополучен. Място в шестицата бе огромната ни цел от самото начало”, сподели Митрев.

„ Славия е добър тим с положителни изпълнителни. Бяхме търпеливи първото полувреме. Второто полувреме имахме за цел да изградим по-бързи контраатаки и успяхме. Най-важно е да вкараш гол в подобаващия момент”, добави той.

„ Мисля, че от тук нататък, тимът ще бъде по-спокоен. Ще играят по-добре. Досега имаше някакво напрежение, което ни пречеше да покажем опциите си. Венци Бенгюзов е осъден за два мача, Домовчийски за един, само че другите футболисти ще имат късмет да иргаят”, съобщи още наставникът на Верея.

Играчът на мача Огнянов: Важен триумф, изпълнихме задачата

„ Смятам, че тимът само може да израсне като иргае против отборите от първата шестица. Много съм удовлетворен от Антон Огнянов. В предишния мач имаше няколко обстановки, в които не съумя да се разпише, само че през днешния ден означи гол и спечелихме мача”, приключи Митрев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР