Старши треньора на Спортист Своге Георги Чиликов даде оценка на

...
Старши треньора на Спортист Своге Георги Чиликов даде оценка на
Коментари Харесай

Георги Чиликов: Трудно е да се прави селекция, в момента не разговаряме с играчи

Старши треньора на Спортист Своге Георги Чиликов даде оценка на представянето на отбора в загубата с 1:3 от Марица Пловдив във Втора лига. Също по този начин той бе безусловно безапелационен, че все още клубът не е покрай привличането на нови футболисти.

" Първо би трябвало да поздравим тима на Марица за успеха. Поздравявам ненапълно и моите футболисти за играта и характера. Ако би трябвало да обобща загубихме в експанзията през второто полувреме. Отборът на Марица надви в избрани моменти, това се очакваше - един доста умел тим. Имахме своите шансове при 1:1 да поведем, само че не се възползвахме от тънки моменти ", показа наставникът на " шоколадите ".

" За момента е мъчно, желая да наложа този жанр с флангови офанзиви с много скорост в офанзива. Получава се на моменти, само че в решаващи моменти не сме толкоз настоятелни и дейни в предни позиции. Не мога да бъда неудовлетворен в желанието на футболистите, колкото и да съм гневен сега поради избрани футболисти, които подцениха дадени обстановки ", добави той.

" Нови играчи, да, млади футболисти, които дебютират във Втора лига. Трудно е да се прави селекция, само че това си е мой проблем. В предния мач вкарахме хора от скамейката, които обърнаха мача, през днешния ден не се получи ", сподели още Георги Чиликов.

След това той бе запитан за селекцията на отбора и дали Спортист ще притегля нови футболисти.

" Не. Нула, нямам концепция. В момента нямам диалози с безусловно нито един състезател. С тези футболисти продължаваме. Ще давам късмет на младите, това е концепцията на Спортист. Аз бих и ще дам късмет на тези, които заслужават, в последна сметка от тях си зависи "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР