Старши комисар Николай Спасов от ОДМВР - София обясни, че

...
Старши комисар Николай Спасов от ОДМВР - София обясни, че
Коментари Харесай

Старши комисар Николай Спасов с шокиращи подробности за убиеца от Костенец

Старши комисар Николай Спасов от ОДМВР - София изясни, че довечера са получени два сигнала. Жена се е обадила към 20 часа вечерта, с цел да съобщи, че е забелязала мъж, отговарящ на описанието на Стоян Зайчев, обвинен за убийството на жена си в Костенец. Униформени мигновено пристигнали на мястото и даже го обходили с дрон. Уви, от него нямало и диря.
"Получихме и втори сигнал към 00:00 - 1:00 през нощта. В Долна Баня деца са видели човек, който се е насочил към необитавана къща. Колегите незабавно са отишли на мястото, само че още веднъж не са намерили нищо ", съобщи Спасов пред Нова тв.
"Работим по главните версии. Мислим, че е към града и община Костенец – или в изоставена постройка или дружество ", добави специалистът.
"Може да е в землището на общината. Проверява се всяка пресечена околност. Надяваме се всеки жител да ни подава сигнали ", съобщи Спасов.
"Тези четири дни работихме много по държанието му. В годините обратно е бил деен и е създавал много проблеми. Полицията го познава добре. Престъпленията му са свързани най-много с обири на коли и от жилища. Има построен доста стеснен кръг от другари. Близките му другари са 4 индивида, с които поддържа контакт. В последната година не е имал мобилен телефон. Съзнателно е отказвал да има подобен. Това не е нещо естествено. Доста сложен и асоциален е. Не е харесвал обществени места и заведения ", съобщи Спасов.
"Той е човек който познава местността и е израснал тук. Потърсили сме помощ и от ловните дружинки в региона ", призна още той.
"За страдание нямаме съответно място, където да сме видели леговището му или изобщо нещо, което да ни приказва, че сме били в обект, където е бил той ", сподели той.
Според приятелите на Стоян е малко евентуално този човек да се самоубие, само че ще се крие до последно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР