Старши комисар Калоян Милтенов поема поста заместник-директор на Главна дирекция

...
Старши комисар Калоян Милтенов поема поста заместник-директор на Главна дирекция
Коментари Харесай

Калоян Милтенов поема поста заместник-директор на Главна дирекция Национална полиция

Старши комисар Калоян Милтенов поема поста заместник-директор на Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП), оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Милтенов беше показан пред управителния състав на основната дирекция от заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Преназначаването на Милтенов става със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

 

Калоян Милтенов поема поста от сътрудника си старши комисар Борислав Муеров, който навърши пределната възраст за пенсиониране. Муеров беше награден от вътрешния министър за дългогодишната си работа и професионално осъществяване на дилемите в системата на Министерство на вътрешните работи.

 

Милтенов бе шеф на столичната полиция и на 14 юни подаде заявление за овакантяване. Тогава министърът сподели, че ще направи всичко допустимо той да остане в Министерство на вътрешните работи и да бъде част от екипа му, напомня Българска телеграфна агенция.

 

Калоян Милтенов стартира работа като шпионин в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата - шеф на група и шеф на бранш „ Икономическа полиция “ в Първо районно управление (на МВР), шеф на бранш в отдел „ Противодействие на икономическата престъпност “ – Столична дирекция на вътрешните работи, заместник-началник, по-късно и шеф на Трето районно управление (на МВР) в София, шеф на Първо районно управление (на МВР) в София. От 14 октомври 2019 година е назначен за шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в ГДНП. От юни 2021 година до юни 2023 година е шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Награждаван е неведнъж за професионалната си работа.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР