Старши комисар Григоров си позволи грубо да наруши правилата за

...
Старши комисар Григоров си позволи грубо да наруши правилата за
Коментари Харесай

Уволняват шефа на ОДМВР-Кюстендил заради срещи с ГЕРБ преди изборите

" Старши комисар Григоров си разреши жестоко да наруши разпоредбите за срещи с политически лица и написания ред за това. Позволи си да ме излъже непосредствено в очите, че не е осъществявал такива срещи ", сподели Демерджиев. Той добави, че двамата представители на ГЕРБ, с които шефът се е срещал са " задоволително високопоставени ".

 

След първия случай попитах ясно и тъкмо имало ли е среща, желаех да обърна внимание,че не е неразрешено, само че има написан ред, по който да става, с цел да има бистрота и изясненост, уточни министърът и добави, че Григоров не се е съобразил с напътствията му. На въпрос за задачата на срещите вътрешният министър отхвърли да отговори, само че посочи, че е било преди парламентарните избори.

 

Промяна има и в друга регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи, тази в Пловдив, където по молба на старши комисар Димитър Белчев, по отношение на персонални претекстове, той ще бъде преназначен, а неговото място ще заеме досегашният му заместител Васил Костадинов. Министър Демерджиев посочи, че управлението на Министерство на вътрешните работи е извънредно предостатъчно от досегашната работа на Белчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР