Старши играчи на хърлинг и камоги, които не носят каски,

...
Старши играчи на хърлинг и камоги, които не носят каски,
Коментари Харесай

Проучване показва, че играчи на хърлинг и камоги, които не носят качествени каски, са изложени на по-висок риск от сериозно нараняване

Старши играчи на хърлинг и камоги, които не носят каски, отговарящи на стандартите за качество, са изложени на по-висок риск от съществени пострадвания, демонстрира ново изследване.

GAA би трябвало да ревизира шлемовете преди началото на игрите и че Асоциацията би трябвало да наложи разпоредбите на играчите, носещи това жизненоважно защитно съоръжение, което дава отговор на стандарта IS355, предлагат основаните в Корк създатели.

Идентифицирани са 129 евентуални пострадвания, които са довели до това, че играчът не е взел участие в играта за най-малко пет секунди в 56 игри с мятане, като 86 % от тях включват ексцентрични каски.

Притеснителни 5,5 % от пострадванията с ексцентрични каски са изтеглили кръв спрямо нула % със общоприети. Нестандартните каски доведоха до прекъсване на играта, което беше 4,5 пъти по-дълго.

Това от своя страна води до по-сериозни пострадвания и по-дълги прекъсвания в играта, както и до обилни финансови разноски за GAA.

Проучването, Видео а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР