Старши експертът на правителството на САЩ Антъни Фаучи заяви в

...
Старши експертът на правителството на САЩ Антъни Фаучи заяви в
Коментари Харесай

Фаучи след появата на Омикрон: Силно ви препоръчвам да се подсилите

Старши специалистът на държавното управление на Съединени американски щати Антъни Фаучи съобщи в понеделник, че Съединените щати са в положение на " нараснала подготвеност " за новия вид на COVID-19 и прикани хората да се имунизират, откакто Канада удостовери първите случаи.

" Няма доказани случаи (на Омикрон), само че явно сме в положение на нараснала подготвеност ", сподели Фаучи в предаването " Добро утро, Америка " по Ей Би Си.
Пазарите възвърнаха част от загубите, вложителите чакат вести за Омикрон
Щатските индексни фючърси поведоха възобновяване на пазара в понеделник. Инвеститорите се готвят да изчакат няколко седмици с цел да ви...

Фаучи също по този начин насърчи хората бързо да си слагат ваксини или бустерни дози против ковид, вместо да чакат фармацевтичните компании да приспособяват дозите особено за разновидността Oмикрон.

" Вариант като този, макар че има доста неща, които не знаем за него, едно нещо, което знаем, е, че имунизираните хора се оправят доста, доста по-добре от неимунизираните, и изключително когато подсилвате някого [с трета доза] ", сподели той.

" Когато сте имунизирани и подсилени и равнището ви (на антитела) се увеличи доста, ще имате известна степен на отбрана, най-малко против тежки болести ", сподели Фаучи.

" Силно ви предлагам да се подсилите в този момент. "
СЗО: Вероятността Омикрон да се популяризира в международен мащаб е висока
Световната здравна организация дефинира вероятността за по-нататъшно разпространяване в международен мащаб на варианта Омикрон като висока, съоб...

Световната здравна организация включи Oмикрон в листата на " разновидностите, пораждащи безпокойствие ", а страните по света от Южна Африка, където за първи път беше открит новият вид, и подхващат други нови защитни ограничения.

СЗО споделя, че може да отнеме няколко седмици, с цел да се разбере дали има обилни промени в трансмисивността, тежестта или последствията за имунизациите, тестванията и лекуването с ковид.

Съединените щати са лимитирали пътуванията от осем южноафрикански страни, а - от седем. В неделя Канада заяви, че е разкрила първите си случаи на новия вид при двама души, които неотдавна са пътували до Нигерия. И двамата пациенти са изолирани, до момента в който здравните управляващи търсят вероятните им контакти, оповестиха публични лица.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР