Старостта е нещо, от което почти всеки се страхува. Естественият

...
Старостта е нещо, от което почти всеки се страхува. Естественият
Коментари Харесай

5 зодии, които не остаряват по дух и годините не им личат

Старостта е нещо, от което съвсем всеки се опасява. Естественият развой провокира суматоха у хората, защото те считат, че с времето ще изгубят хубавата си осанка и положителния си дух. Ще стартират да се уморяват по-бързо и да прекарват повече време у дома, а не по шумни купони и измежду другари.

Но има хора, които с възрастта не се трансформират и дълги години наподобяват отлично, написа flagman.bg. И до момента в който едни си мислят, че здравословното хранене и спокойният метод на живот ще им обезпечи дългоденствие, става известно, че зодиакалният знак има много по-голямо значение за това. Тези зодии са неподвластни на времето и побеждават старостта с лекост. Ето кои са те:

Овен

Изключително енергични, Овните постоянно се концентрират върху положителната страна на живота и рядко изпадат в съществени депресии. Това им оказва помощ да запазят младия си дух допустимо най-дълго и да наподобяват по необикновен метод дълги години. Актьорът Джеки Чан, да вземем за пример, е зодия Овен. Той непрекъснато взе участие в екшън филми, като множеството от каскадите прави самичък. На 65 години той показва необикновен дух и физически благоприятни условия, които са мотив за завиждане.

Дева

Като най-големи перфекционисти в зодиака, Девите се стремят към здравословен метод на живот, който да поддържа тялото и духа им млади. Опитват се да откажат нездравословните привички (ако имат такива, схваща се) и се стремят към цялостно успокоение. Един от известните представители на зодия Дева е артистът Киану Рийвс, който през септември навърши 55 години. Годините обаче изобщо не му личат, защото той постоянно е строен, грациозен и хубав.

Везни

Представителите на този знак изпитват смут, когато видят огромно число върху тортата си за рождения ден. Много от тях рядко признават на какъв брой години са, защото считат, че хората ще ги гледат с други очи, в случай че кажат някоя „ неверна “ възраст. И тъкмо поради страха си, Везните са намерили метод да прикрият още първите появили се бръчки по лицето. Те обаче не поставят прекомерно доста грим, а единствено толкоз, едвам подчертаят красивите си черти. За сметка на това обаче младостта им се поддържа от вътрешната им „ хубост “ и персоналните им качества. Моника Белучи е на 54 години, само че към момента впечатлява със своя жанр и хубост. Актрисата е съперник на пластичните интервенции и постоянно е казвала, че човек би трябвало да остарее естествено. Според нея, тъкмо това ще направи процеса още по-красив.

Водолей

Представителите на тази зодия постоянно са в положително въодушевление и се стремят да не позволяват отрицателни страсти до себе си. Процесът на стареене се забавя и от обстоятелството, че Водолеите не обръщат внимание на непознатото мнение и това ги защищава от стрес и ненужно напрежение.Трудно бихте определили точната възраст на тези хора, защото те наподобяват доста по-млади. За тях хармонията е висша цел, към която те се стремят непрекъснато. Най-добрият образец за неостаряващ Водолей е актрисата Дженифър Анистън, която скоро навърши 50 години, само че към момента наподобява необикновено.

Източник: обстоятелства.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР