Старите приятели събуждат у нас стотици спомени за минали дни,

...
Старите приятели събуждат у нас стотици спомени за минали дни,
Коментари Харесай

Защо сънуваме стари приятели?

Старите другари разсънват у нас стотици мемоари за минали дни, скъпи прекарвания, които остават сладостен спомен за нас. Ако ги срещнем в съня си, това сигурно значи нещо, а по какъв начин ще го разтълкуваме, зависи от други условия, както и от положението на живота ни сега.

Според разнообразни визии сънят за остарели другари може да има разнородни смисли. Ето някои от тях.

Едно от най-оптимистичните тълкувания на съня споделя, че сънуващият в близко бъдеще ще бъде блажен с благополучие и мир и ще осъзнае, че такова съновидение от най-страхотните неща, които получава по време на сън.

По-реалистично настроените считат, че в действителния живот на сънуващия се е случило нещо, което е задействало подсъзнанието му и го е върнало към тъкмо този спомен. С вероятните сюжети зависят от развиването на съня.

- Ако мечтаете в съня си да прегърнете някой остарял другар, това е индикация, че нещо от взаимоотношенията с този човек липсва в сегашния ви живот и се стремите подсъзнателно към него.

- Сън за съученик - това значи връщане в учебния живот, или предпочитание за връзка с детството.

Сънищата за остарели другар в логиката на психиката се поясняват като вътрешна нужда на индивида да се върне към по-безотговорните дни на своето детство и да се забавлява повече в сегашното.

Друга опция е този сън за другар да подсказва, че в действителния живот на индивида, пристигнал в сънищата ви ще се случи нещо значимо.

 Тълкуване на сънища

Друг аспект в тълкуването на съня за остарял другар е обвързван с държанието на сънуващия в обстановките, които се случват насън. Грубото държание на сънуващия го насочва, че в действителния живот има потребност от промени, които не трябва да бъдат подценявани.

Внимателното отношение подсказва, че в живота ви липсва внимание и състрадание от близките и е нужно да се погрижите да ги възстановите.

Каквито и спомагателни моменти да има в сън от подобен жанр, той недвусмислено демонстрира едно - потребността от смяна в действителния живот на сънуващия, тъй като сънищата постоянно имат за своя основа действителността, където тече животът ни.

Ето още забавни сънища и какво ви споделят те!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР