Старибратов казва, че трябва да бъде сменен не просто човекът

...
Старибратов казва, че трябва да бъде сменен не просто човекът
Коментари Харесай

Ивайло Старибратов: Пловдивчани искат промяна на статуквото, а то си има име - ГЕРБ

Старибратов споделя, че би трябвало да бъде заменен не просто индивидът в кметския стол, а моделът на ръководство - време е общината да стартира да работи в полза на пловдивчани, а не в полза на една партия, нейната номенклатура и другари. " Този модел би трябвало да преобърнем. "

" След толкоз мандати на ГЕРБ във властта на Пловдив разкопаните улици, изоставените инфраструктурни планове, положението на градския превоз, неналичието на непорочност в града задоволително ясно приказват сами по себе си. Хората ги виждат, " споделя проф. Старибратов и добави, че работата му като кмет на Пловдив и на екипа му ще бъде да даде решенията на тези проблеми, а не да се оправдава с неприятното завещание.

Затова и Ивайло Старибратов, претендентите за районни кметове и за общински съветници от " Продължаваме промяната - Демократична България " имат проект - още от първата седмица след изборите.

Още в първата седмица от новия мандат информацията за всички контракти, заеми и разноски на Община Пловдив, направени от кметовете на ГЕРБ за последните 10 години, ще стане обществена - с цел да знаят пловдивчани по какъв начин и къде са изхарчени парите им.

Незабавно ще стартира работа за допустимо най-бързо довеждане докрай на всички заварени поправки, с цел да стане Пловдив още веднъж кадърен за напредване и за водачи, и за пешеходци. Предстоят срещи с всеки от изпълнителите на тези поправки и почтено ще кажем на пловдивчани какви са реалистичните периоди. Заради разкопаните без проект улици от актуалното ръководство на общината е мощно стеснен достъпът на хиляди пловдивчани до работата или дома им. Поемаме ангажимент да създадем бързо нова организация на придвижването, която да облекчи трафика до привършване на ремонтите. Това включва слагане на указателни табели и дейна осведомителна акция.

Кандидатите на ПП-ДБ поемат обществен ангажимент за експертен обзор на бюджета на Пловдив и рационално разпределение на средствата - без да се покачват налози и такси - събирането на повече пари от жителите и тегленето на заеми, с цел да се харчат непрозрачно, е политиката на двама кметове на ГЕРБ - Иван Тотев и Здравко Димитров. Тя би трябвало да бъде прекъсната.



 

Местни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Платена обява

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР