Стари, но работещи , непотребни за някого, могат да станат

...
Стари, но работещи , непотребни за някого, могат да станат
Коментари Харесай

25 деца от асеновградско училище се нуждаят от компютър, за да учат онлайн

Стари, само че работещи, непотребни за някого, могат да станат потребни за други. Семействата на възпитаници от асеновградското ОУ " Ангел Кънчев " нямат опция да им обезпечат устройства, нужни за провеждането на онлайн образованието. Поради тази причина учители от школото провеждат благотворителна акция. Преподаватели приканват хората, които разполагат с към този момент неползващи се остарели настолни компютри, преносими компютри или таблети, да ги дарят за деца в потребност.
Събраните устройства ще бъдат раздадени на учениците, които нямат персонални такива, с цел да могат да се включат в онлайн образованието , оповестяват в обществените мрежи уредниците. Общият брой на децата, които би трябвало да бъдат снабдени с компютри, е 25 .
 Учители заплашват с отпуски и овакантяване, в случай че няма онлайн образование Учители заплашват с отпуски и овакантяване, в случай че няма онлайн образование
Сигурна съм, че има доста случаи на ковид, само че няма задоволително тестване, по тази причина формалният брой не е огромен. Това съобщи учителка о...
Лицето за контакт е учителят по български език и литература в образователното заведение Елена Кирова, като тя дава отговор на телефон: 0895 47 25 40. Адрес за изпращане на техниката: ОУ " Ангел Кънчев " ; Асеновград, площад " Калоян " №1. Разходите по доставката са за сметка на получателя. Всеки, отзовал се в акцията, ще бъде почетен със документ за подаяние от учебното настоятелство, показват основателите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР