Стари навици, стар герой, стари туби от минерална вода и

...
Стари навици, стар герой, стари туби от минерална вода и
Коментари Харесай

Стари навици, стар герой: Пловдивчанин брани паркомясто с години, тубите – едни и същи

Стари привички, остарял воин, остарели туби от минерална вода и едно и също паркомясто към което се върти всичко.
Прочетете още
Помните ли господина, живеещ на улица „ Доспат ” номер 8 в центъра на Пловдив, против който всички съседи недоволстват и който неведнъж е глобен поради слагането на грозни туби със съмнителна течност пред дома му? Е, той още веднъж е тук демонстрирайки, че старите привички мъчно се изкореняват.

От фотоси изпратени ни от наш четец се вижда, че паважът пред дома на въпросния господин още веднъж е „ запазен ” за неговия автомобил с сложени туби с жълта течност, играейки ролята на скоби за паркиране. И в случай че автомобилът е персонален, то мястото е общинско.

И с изключение на, че сходна процедура е извънредно дразнеща за останалите притежатели на коли, сходна процедура е и в нарушаване на наредбите на Общината.

Според наредбата за организацията на придвижването и паркирането на територията на Община Пловдив „ Не се позволява нерегламентирано слагане и/или разполагане върху общинска територия на всевъзможни преносими, неподвижни  и други загради, знаци, табели, уреди, предмети и други сходни, които затрудняват и/или попречват видимостта, прекосяването,  прекъсването, престоя и паркирането на моторните транспортни средства,  както и придвижването на пешеходците “.

Редно е да се означи, че точно поради сходни случаи е въведена опцията за закупуване на абонамент, както примерно са създали други, стопанисващи парцел на същата улица.

Проблемите с неналичието на паркоместа и все по-разрастващият се автопарк на града, надалеч не са в обсега единствено на този човек. Но до момента в който някои се пробват да бъдат правилни към другите, към момента се намират хора, които не намират за належащо да слагат себе си наедно с останалите и да употребяват остарели способи за тъпчене на закона. А законът е за всички, улицата също.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР