Стари и класически автомобили бяха изложени в събота в центъра

...
Стари и класически автомобили бяха изложени в събота в центъра
Коментари Харесай

Банско посрещна отново парада на ретро автомобили и за първи път шествие на мотори Yamaha

Стари и типичен коли бяха изложени в събота в центъра на Банско, където финишира дефилето на ХХI Ретро церемониал. Многобройната аудитория имаше опция да прегледа в елементи чудесно поддържаните машини, за които притежателите им отделят доста време и средства.

По традиция, автомобилното шествие стартира сутринта от Благоевград, мина през Симитли и доближи до крайната си цел в Банско. То бе проведено от Автомобилен ретро клуб „ Пирин “ с поддръжката на трите общини. В него се включиха колекционери с близо 200 коли от разнообразни години на произвеждане, само че всички в изрядно техническо положение. Сред тях бяха и седем коли и три мотоциклета на притежатели от Банско, което е доста повече от досегашното присъединяване на банскалии.

Притежателите на ретро коли и уредниците на парада бяха поздравени от кмета Стойчо Баненски. Той връчи оценки на участниците и им пожела на добър път с техните коли, които за тях са доста повече от средство за напредване. Голямата премия бе връчена на Кристиян Желев, представител на Музеят за ретро коли „ Златен Рожен ".

На метри от ревюто на ретро колите, на прочие “Възраждане “ с ефектно шествие минаха 267 мотора Yamaha TDM. Почитателите на тази марка от YAMAHA TDM България имаха упоритост да слагат международен връх за Гинес. Те съумяха да съберат 255 мотора по едно и също време на едно място, с което TDM България усъвършенства личния си връх от 235 TDM-a на едно от 2019 година. Това беше и най-голямата интернационална среща, проведена в миналото в Европа, с посетители от Румъния, Гърция, Сърбия, Англия, Испания, Италия, Унгария, Германия, Словения, Чехия и Малта

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР