Старейшините спечелиха териториалната битка срещу Гладиаторите и ще прекарат седмица

...
Старейшините спечелиха териториалната битка срещу Гладиаторите и ще прекарат седмица
Коментари Харесай

Лидерството на Момчил Василев отвежда Старейшините в Резиденцията

Старейшините завоюваха териториалната борба против Гладиаторите и ще прекарат седмица в първокласната Резиденция. Синьото племе, което беше осъдено да живее на Дивата река поради нарушаване на разпоредбите, сподели отлична работа в екип.

Предвождани от капитана си Момчил Василев, участниците извоюваха преднина на трасето за баланс. На пъзела компютърният талант беше непогрешим и съумя да направлява своите съотборници, които трябваше да го подредят със завързани очи.

Загубата на Гладиаторите ги изпраща в Стопанството, където ще се наложи да работят за прехраната си. Червените бяха поверили най-ключовия пост в ръцете на новопристигналия Мартин Николов – Елвиса. Той се показа добре на пъзела, само че поради редица неточности на трасето Гладиаторите не съумяха да наваксат времето.

В утрешната капитанска борба един против различен ще излязат Момчил и капитанът на Гладиаторите Теодора Маринова. Двубоят, който ще бъде доста равносилен, ще бъде и елиминационен. Само един от двама им ще продължи напред в играта. Кой ще бъде той?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ във вторник, 14 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР