Стърчащи кабели от улични лапми притесняват жителите в центъра на

...
Стърчащи кабели от улични лапми притесняват жителите в центъра на
Коментари Харесай

Преди първия учебен ден: Кабели стърчат от улични лампи до училище в Пловдив

Стърчащи кабели от улични лапми тормозят жителите в центъра на Пловдив, алармира четец на T rafficNews. Локацията е ул. „ Антон Папазов “, тъкмо зад филиала на учебно заведение „ Душо Хаджидеков “ в квартал " Съдийски "  
Прочетете още
Няколко лампи за улично осветение са в негодно положение, които поради началото на образователната година биха били рискови за минаващите оттова деца и поданици на града.

На фрагментите се вижда съвсем падналият похлупак по стълба, от който стърчат оголени кабели. По тях непрекъснато тече ток, а това би било причина за произшествия, в случай че лампите не бъдат обезопасени.

В тази връзка се свързахме с Общиснко дружество „ Организация и надзор по превоза “, откъдето шефът на уличното осветяване Пламен Вълков, съобщи, че има телефон за сигнали, на който жителите да се обаждат при проблеми, а не да алармират на медиите. Допълни, че ще изпрати екипи на мястото.

Предвид първия образователен ден следва екипи на Общинското дружество да обследват стълбовете към учебните заведения, а да недоволствата, че някой е приключил тяхната работа и е установил казуса. 





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР