Старай се да си първи“ е най-новата песен на Алисия.

...
Старай се да си първи“ е най-новата песен на Алисия.
Коментари Харесай

500 000 гледат „Старай се да си първи“ на Алисия за часове

„ Старай се да си първи “ е най-новата ария на Алисия. Буквално за часове най-новият музикален план на фолк дивата събра над половин милион прегледа в YouTube и към този момент e под номер 1 в клиповете, които набират известност.

Песента и е специфичен жест от фолк звездата за всички нейни почитателки. „ Това е най-женският месец от годината. Искаше ми се да направя нещо особено и персонално за дамите. Радвам се, че премиерата на „ Старай се да си първи “ съответства и с моя рожден ден. Всяка година получавам страхотни пожелания и дарове за моя празник и желаех тази година да направя същото за моите фенове “ – показа тя.



Звездата на Ара мюзик пусна новото си видео точно на своя рожден ден, който е на 1 март. „ Благодарна съм, че имам всичко, за което съм мечтала и се надявам единствено да мога да го задържа задълго “, добави тя в своя профил в обществената мрежа.

Във видеото на песента певицата сменя няколко визии, като споделя, че сама се е погрижила за тях. „ Реших този път да заложа на себе си за стайлинга. Разбира се, зад мен стои огромен екип. Надявам се и песента, и клипът към нея да харесат на моите фенове “ – добави настоящата изпълнителка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР