Старата поговорка гласи, че всеки рано или късно си намира

...
Старата поговорка гласи, че всеки рано или късно си намира
Коментари Харесай

Коя е жената до Росен Петров

Старата сентенция гласи, че всеки рано или късно си намира майстора. Това важи с цялостна мощ за Росен Петров, написа уеб сайтът Burgas24.bg.

Водещият гушна първородната си рожба няколко месеца преди да чукне 51 години. Откакто е в общественото пространство, на Росен се носи славата на ерген, който надали в миналото ще бъде образцов брачен партньор и татко. Още до момента в който работеше при Слави Трифонов Росен се майтапеше, че ще мине под венчило единствено откакто шефът му постави брачната халка.

Е, Слави по този начин и не се дами, само че Росен мина в тима на бащите. Дъщерята на Петров се роди на 8 май в столичната болница Токуда и носи името Славея. Майка ѝ е 38-годишната Десислава Нешева. Чаровната брюнетка няма нищо общо с предходните гаджета на Петров, които по този начин и не съумяха да се обвържат за цялостен живот с него.

Деси е млад академик, лекар по генетика, постигнала редица достижения в областта на науката. Тя приключва столичната 22-ра гимназия с цялостно отличие, а след това става молекулярен биолог. От 5 години е и лекар по генетика. Деси попада преди няколко години в общественото пространство като създател на генетичното проучване на прабългари и траки.

Жената до Росен Петров е първата, направила проучване на антични костни остатъци на 7000 години. Изследването на Нешева в последна сметка сподели, че днешните българи като генотип сме отдалечени от траките, а сме най-близо до прабългарите, написа Галерия.

Двамата с Росен са дружно повече от 2 години, а преди нея Росен имаше сериозна връзка с танцьорката Зарина, а след това и с доста по-младата Карина, която уреди на държавна работа в националното заседание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР