Старата любов ръжда не хваща. Кристиано Роналдо се появи на

...
Старата любов ръжда не хваща. Кристиано Роналдо се появи на
Коментари Харесай

Роналдо заведе Джорджиана при старата любов

Старата обич наслойка не хваща. Кристиано Роналдо се появи на стадион " Жозе Алвеладе ", с цел да гледа мач на Спортинг Лисабон. Той заведе и гаджето Джорджиана, с която чакат бебе.

40 000 фенове бяха пристигнали на срещата с Тондела, извоювана 2:0. Естествено, не станаха и приветстваха бурно своя кумир.

Роналдо се здрависа с някои от старите си другари в клуба. Снима се с президента Бруно де Карвальо. Очевидно му беше доста прелестно да бъде в клуба, който го изстреля в огромния футбол.

Припомняме, Кристиано е част от академията на Спортинг в продължение на 5 години. В една от тях го тренира и нашия Ивайло Йорданов. Самоковецът и Балъков са същински митове на " Алвеладе ". Йорда постоянно признава в изявленията, че още тогава Роналдо е бил с 5 съсловия над останалите и не се е нуждаел от особени директиви.



Талантът играе единствено един сезон за мъжете на Спортинг. При откриването на новия стадион " лисабонските лъвове " срещат Манчестър Юнайтед. Кристиано, още младеж, прави такива неща с бранителите на гостите, че сър Алекс Фъргюсън вади кеша още в съблекалнята след контролата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР