Старата любов ръжда не хваща и рапърът Venci Venc' е

...
Старата любов ръжда не хваща и рапърът Venci Venc' е
Коментари Харесай

Изненада! Venci Venc' ще се жени - коя е жената до него и къде ще е сватбата

Старата обич наслойка не хваща и рапърът Venci Venc' е доказателството за това. Той... ще се дами! Сватбата му следва, а той и половинката му сега " събират " точки по света, където да се състои сватбата. Тя ще бъде надалеч от хорските уши и очи.

Виж още: Дара е преобразена след житния режим, само че предизвести за нещо доста значимо

Но коя е дамата до Venci Venc'? Знаете, той е татко на дребната Агуая, само че не майката на детето е избраницата му. Половинката на Венци се споделя Мая, а двамата се познават от повече от 10 година Когато пътищата им се пресекли за първи път, двамата били " буйни и диви ", а Мая имала проекти за себе си - да бъде стюардеса. Така пътищата им още веднъж се разделили - тя почнала да лети, а той - да се занимава с музика. 

Виж още: Фолк принцесата Лидия с " съвсем съдбовна " промяна по себе си

Пътищата им още веднъж се пресичат, само че доскоро повече от година. Двамата се срещат на концерт, а пандемията проваля професионалните им проекти, с цел да " уреди " персоналните им. Следва бясно българско лято с доста завършения. " Ти ме кротна, аз те заземих ", споделя Венци на Мая в телевизионно изявление. 

Виж още: Шепа обич, която не желае нищо, а единствено дава: Симона Загорова и чудото на живота!

Двамата споделят, че към този момент се схващат без думи, а до момента не са имали кой знае какъв брой сложни моменти. Мая се схваща чудесно и с дъщеричката на Венци, Агуая.

Изображение: https://www.instagram.com/venztagram/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР