Стара Загора. За втори път, в навечерието на празника на

...
Стара Загора. За втори път, в навечерието на празника на
Коментари Харесай

Детска градина „Ален мак“ с отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“

Стара Загора. За повторно, в навечерието на празника на християнското семейство, Държавната организация за протекция на детето връчи отличителния знак „ Аз подсигурявам щастливо детство “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

Екипът на старозагорската детска градина № 25 „ Ален мак ” кандидатства за отсъждане на оценката в категория „ Значима иновация ”. „ Радвам се, че трудът ни бе видян и оценен по достолепие. Всяко дете има право на щастливо детство, а нашият екип прави всичко, което е по силите ни, с цел да му го осигурим ”, сподели шефът на детското заведение Меглена Бакърджиева.
Награждаването се състоя на тържествена гала в София, на която участваха министър Бисер Петков и екипът му, Елеонора Лилова, шеф на ДАЗД, Ваня Кастрева- представител на РУО София, както и доста публични посетители и представители на разнообразни институции, ангажирани в работата с деца.

Основен аршин, по който се присъждат отличителните знаци, е приносът в грижата за децата и за действия и начинания, допринасящи за основаването на условия за тяхното пълноценно развиване.
Наградените са избрани от седемчленна комисия под управлението на ръководителя на ДАЗД. В комисията вземат участие представители на Консултативния съвет и Съвета на децата към ДАЗД, специалисти, общественици, представители на медиите и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР