Стара Загора. За седма поредна година на 22 юни 2019

...
Стара Загора. За седма поредна година на 22 юни 2019
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе междуучилищното състезание по градско ориентиране „Шеметна надпревара”

Стара Загора. За седма поредна година на 22 юни 2019 година ще започва междуучилищното съревнование по градско насочване „ Шеметна конкуренция ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Началото ще бъде обещано в 9.00 часа на 22 юни 2019 година в парк „ Александър Стамболийски “. Общо 20 тима формирани от възпитаници от шест старозагорски учебни заведения, два сборни тима, единият от които на Младежки общински съвет, ще вземат участие в него.
Целите, които си слага надпреварата, са участниците да опознаят нашия град, да научат забавни исторически обстоятелства за него и не на последно място да се забавляват. Задачите, маршрутите и провокациите са дело на група възпитаници от ученическите препоръки на ГПЧЕ „ Ромен Ролан ”, ППМГ „ Гео Милев ”, СУ „ Максим Горки ” и ПГСАГ „ Лубор Байер ”, ПГСД „ Недьо Ранчев ” и Младежки общински съвет.
Проявата е част от Календар на детските и юношески действия на отдел „ Образование ” в Община Стара Загора и Център за поддръжка за личностно развиване за 2019 година. Помощници и консултанти в организацията са педагогическите съветници и психолози от разнообразни учебни заведения.
Партньори на проявата са РЗИ, ММЦ, ПИЦ по зависимости.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР