Стара Загора. За честванията на 140-ата годишнина от Шипченската епопея

...
Стара Загора. За честванията на 140-ата годишнина от Шипченската епопея
Коментари Харесай

АПИ: За честванията на 140-ата годишнина от Шипченската епопея се ограничава движението по път I-5 Габрово - Шипка - Казанлък

Стара Загора. За честванията на 140-ата годишнина от Шипченската епопея от 09.00 до 22.00 часа на следващия ден, 26 май, се лимитира придвижването на директно преминаващите транспортни средства по път I-5 (E-85) Габрово - Шипка - Казанлък. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура ”.
Транзитният трафик ще се пренасочва по път II-55 Проход на Републиката, както следва:
• за пътуващите от Северна към Южна България - от Русе и Велико Търново през Дебелец - Проход на Републиката - Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас;
• за пътуващите от Южна към Северна България през Гурково - Проход на Републиката - Дебелец за Велико Търново и Русе.
Локалният трафик и идващите от запад транспортни средства ще бъдат пренасочвани за Габрово през с. Поповци и с. Донино, обходния път на град Трявна – с. Белица – с. Вонеща вода – Проход на Републиката и назад.
В област Стара Загора придвижването на МПС ще се пренасочва към Прохода на Републиката по следния маршрут: път I-6 Калофер - Казанлък - път II-55 Гурково - Велико Търново и назад. Пренасочването ще става при пътен възел „ Мъглиж “ (връзката на път I-5 с I-6).
През прохода „ Шипка “ ще бъдат пропускани единствено рейсове и коли с участници и посетители в събитието, както и проведеният междуградски авто превоз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР