Стара Загора. В продължение на четири дни в центъра на

...
Стара Загора. В продължение на четири дни в центъра на
Коментари Харесай

Стара Загора: Бирфест се провежда в града

Стара Загора. В продължение на четири дни в центъра на столицата на бирата - Стара Загора ще се лее кехлибареното питие и ще се слуша качествена рок музика. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Вeerфестът, който продължава до 9-ти септември, бе открит нощес от заместник-кмета на Община Стара Загора Красимира Чахова.Тя поздрави гостите за празника на Съединението – 6 септември. „ Така съединени, обединени с пивоварна „ Загорка “ за трета поредна година съумяваме да организираме този прелестен бирфест, по време на който ще имате опция да се насладите освен на прелестното питие, само че и на музикалните осъществявания на разнообразни рок банди. Пожелавам ви да се забавлявате и да имате прелестни страсти. Наздраве! “, обърна се към множеството в парка Чахова.
Начало на събитието нощес дадоха водещият Петьо Петков – Шайбата и изпълнителите от група " Обратен резултат ", последвани от Светльо & The Legends. Днес на рок сцената в парка излизат Sevi, Славин Славчев и Еридан.
На 8 септември ще ги последват легендите от " Контрол ", подгрявани от старозагорците Revival. Друга старозагорска тайфа Rock stage ще взе участие във феста в последния му ден - 9 септември. Тогава феновете ще се насладят и на специфичните посетители от Сърбия - Queen Real Tribute. Гостуващата група е избрана като най-хубавия все още настоящ трибютен план на рок легендите. Сръбските музиканти вършат неповторимо осъществяване онлайн в духа на достоверните Queen, освен посредством музиката, само че допълват действителния им образ с впечатляващи костюми и придвижванията на всеки един от музикалните митове от групата.
С поддръжката на община Стара Загора и пивоварна Загорка, Beerфестът цели и тази година да сервира положително въодушевление на феновете на бирата от всички точки на България, представяйки им отличителните черти на всяка една от марките на сдружението.
Освен разнообразието от марки на напитката от хмел, са планувани и доста игри с награди, като мятане на чувал със зърно, забиване на гвоздей в пън, канадска битка, стена с пъзели и други Достъпът до музикалната стратегия и игрите, готови за феста, е безвъзмезден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР