Стара Загора. Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) –

...
Стара Загора. Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) –
Коментари Харесай

Стара Загора: Центърът за подкрепа за личностно развитие в града приема нови участници в клубни форми и школи за новата творческа 2018 – 2019 година

Стара Загора. Център за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) – Стара Загора приема нови участници в клубни форми и школи за новата креативна 2018 – 2019 година. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Център за поддръжка за личностно развиване – град Стара Загора е част от структурата на Община Стара Загора. Основната активност на ЦПЛР е образуване на извънучилищна активност с деца и младежи в свободното им време за развиване на личностния капацитет, креативното мислене, създаване на нравствена, познавателна, естетическа, екологична и гражданска просвета.
" Ако си дете или юноша на възраст от 6 до 19 години и искаш да развиеш своите заложби и умения за цялостен живот, заповядай при нас. Тук всички получават еднакъв старт, без значение от изповедание, етнос и обществен статус. Чрез дейностите си центърът се стреми към създаване и одобряване на духовни и цивилен полезности, отбрана на правата на децата и младежите ", показват от ЦПЛР - Стара Загора.
Заниманията се организират в три посоки, съгласно проявения интерес от децата и младежите – художествено-творческо, гражданско обучение и приложни науки, и във всичките 23 форми и клубове.
Децата, младежите и родителите могат да подават заявки за записване персонално в постройката на ЦПЛР - Стара Загора на ул. " Захарий Княжески " 7,1 ет. 3, от 17 септември 2018 година, всеки работен ден, от 09.00 часа до 20.00 часа. Всяко дете или юноша може да се образова най-вече в 3 форми. Заниманията са съобразени със свободното време на учениците и през ваканциите. Всички форми са безвъзмездни.
Творческата 2018 – 2019 година стартира на 1 октомври 2018 година по график за всяка от формите и приключва на 30 юни 2019 година
За повече информация: тел. 042 629062, 042 638698.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР